Melem za Kurje oko i Bradavice

Melem za Kurje oko i Bradavice
Melem za Kurje oko i Bradavice
Cena/Komad
920.00 RSD
Kol.

 
Staroplaninski melem apsolutno prirodni, 100% efikasni losion za tretman i uklanjanje Kurjeg oka, Bradavica, Kondiloma i Žuljeva na stopalima. Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih na preko 1.500 metara nadmorske visine. Tretman je APSOLUTNO bezbolan i krajnje efikasan. Mi Vam GARANTUJEMO da ćete se uspešno rešiti Kurjeg oka, Bradavica, Kondiloma (Polne Bradavice) kao i Žulja na stopalu ukoliko pažljivo pratite naša uputstva. Ukoliko ste zadovoljni recite svima, a ukoliko pak niste onda recite samo nama i mi cemo Vam VRATITI novac u celosti na adresu na koju smo Vam melem i poslali.


O PROIZVODU:
Osnovu za spravljanje Staroplaninskog melema čine sinergija eteričnih ulja i macerata tri vrste biljaka: Bršljana (Hedera Helix), Čuvarkuće (Sempervivum Tektorum) i divlje Nane (Menta Piperita). Eterična ulja destilišemo u destilatoru koji radi na principu destilacije vodenom parom dok macerat Čuvarkuće dobijamo metodom hladnog presovanja. Nosioc melema je prirodna celuloza koja je rastvorena u Organskom rastvaraču i ona u stvari fiksira lekovito dejstvo biljaka na obolelo mesto. Jako keratolitičko dejstvo preparata poboljšava i Salicilna kiselina koju dodajemo u odredjenom procentu. Kurje oko na stopalu, Bradavice, Bradavice na rukama, Bradavice na licu, Kondilomi (Polne Bradavice), Žuljevi na tabanu, sve te bolne i neprijatne stvari nemaju nikakvih šansi kod nas. Budite sam svoj pedikir i odradite sami svoj bezbolni tretman.
Staroplaninski melem je prirodni losion za tretman i uspešno uklanjanje virusnih keratoza uzrokovanih dejstvom Humanog papilloma vurusa (HPV). Tu spadaju:
Atest za proizvod je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju" zavedeno pod brojem N-1126 od 08.04.2008.god.
Sastav: Extract Sempervivum tectorum L. , Extract Hedera helix, Extract Mentha Piperita, Sallycilum, Celuloza, Natural oil, Organic solvent.

Čuvarkuća Bršljan Divlja Nana
UPUTSTVO ZA UPOTREBU

 • Oprati obolelo mesto mlakom vodom i neutralnim sapunom.
 • Melem nanositi u tankom sloju štapicem za uši na obolelo tkivo i 0.5-1 cm. oko njega (sloj preko sloja u vremenskim razmacima od 12 sati, najbolje pre spavanja i ujutru).
 • U zavisnosti od vrste oboljenja t.j. dali se radi o Kurjem oku, Bradavici ili Kondilomi i takodje od vremena koliko imate pomenuti problem zavisi i broj premaza. Ukoliko je problem koji imate prisutan kod Vas dugi niz godina onda nanosite više slojeva melema (ne više od 8 ) a ukoliko je problem skorijeg datuma onda nanesite ne manje od 4 sloja. Za svaku vrstu oboljenja imate precizno uputstvo za upotrebu na glavnom meniju ovog sajta .
 • Obolelo mesto držati u horizontalnom položaju 7 do 8 minuta. Nakon toga nastaviti sa aktivnostima
 • Nakon premazivanja svih slojeva ostaviti da melem deluje 7 dana. Za to vreme obolelo mesto se može kvasiti vodom ali bez trljanja sunderom, cetkom ili sl. Za vreme trajanja terapije može se javiti reakcija u vidu svraba , peckanja i sl.
 • 8. mog dana nakon premazivanja zadnjeg sloja obolelo mesto držati u što toplijoj vodi 15-20 min. i zatim noktima prstiju potkopavajte i lagano vucite obolelo tkivo prema sebi ili u stranu. Ako ne ide ili ako osetite bol nemojte primenjivati silu. Premažite obolelo mesto još jednim slojem melema i ostavite da melem deluje još 4 do 5 dana. Nakon toga ponovite postupak sa toplom vodom.
 • Nemojte upotrebljavati žilet kao pomoćno sredstvo za otklanjanje formiranih zadebljanja epiderma kože (ukoliko se radi o žuljevima ili kurjem oku) da nebiste ozledili novoformiranu nežnu pokožicu, Ili ukoliko su ta zadebljanja kože veoma izražena onda ih pažljivo odstranite žiletom za brijanje, pažljivo bez pritiska da nebi došlo do oštećenja nekog kapilara i eventualne infekcije. Najbolje je tretman sa toplom vodom, uklanjanje i obradu obolelog mesta prepustiti pedikiru ukoliko ste u mogućnosti.
 • Ako na kraju otklanjanja bolesnog tkiva u sredini bolnog mesta ostane bela tačka prečnika 3 do 5 mm., napravite pauzu od 1 dana i ponovite postupak još 4 dana. 5., 6., i 7. dana nanosite melem jednom dnevno i pustite melem da deluje 10 dana. Za to vreme možete pažljivo prati vodom to mesto. Nakon toga koren će izaći na površnu i Vi ćete ga ukloniti prstima. To je iz razloga jer je proces poodmakao, tj. koren kurjeg oka ili bradavice je predubok da bi se sa jednom terapijom odstranio.
Važno je napomenuti da je poželjno da se paralelno sa sprovodjenjem tretmana obrati pažnja i na imunitet organizma. Dakle, preporuka je da se obrati pažnja na ishranu ili da se u apoteci kupi neki imunostimulator koji bi pomogao da se Vaš organizam uspešno reši virusa. Ovo se pre svega odnosi na tretman ze uklanjanje Bradavica i Kondiloma. Dakle, bradavice na rukama i telu kao i kondilomi kod muskaraca i zena se uspešno uklanjaju našim melemom u kombinaciji sa pojačanjem imuniteta Vašeg organizma.

Pre i dve nedelje kasnije: Kurje Oko - Dve nedelje kasnije

PREDNOSTI U ODNOSU NA DRUGE PREPARATE:

 • Terapija je bezbolna.
 • Melem se suši brzo u roku od 2 do 3 minuta.
 • Nije potrebno stavljati hanzaplast koji dodatno opterećuje bolno mesto uz pritisak obuće ili odeće.
 • Ne napada zdravo tkivo i potkožicu.
VAŽNA NAPOMENA:
ZABRANJENA JE UPOTREBA PREPARATA kod sledećih kategorija korisnika:
 • Kod osoba koje boluju od šećerne bolesti (Diabetes Mellitus). Ovo je iz tog razloga što se pomenuta bolest izmedu ostalog manifestuje i problemima sa poremećajem cirkulacije i eventualne pojave gangrene prstiju na nogama pa se upotreba našeg preparata u takvim slučajevima kontraindikuje.
 • Kod osoba sa poremećajem u cirkulaciji donjih ekstremiteta iz istih razloga kao i kod šećerne bolesti.
 • Kod osoba ispod 10 god. starosti. Nije preporučljivo tretiranje mlade dečije kože naročito na licu, Ili tretman sprovoditi pažljivo uz obavezno prisustvo roditelja.
 • Kod trudnica. Nema podataka kako pomenuti sastojci mogu delovati na razvoj ploda u trudnoći te zbog preventivnih razloga ne preporučujemo trudnicama tretman.
 • Pre upotrebe preparata, o neželjenim reakcijama na preparat konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.
 

OSTALE NAPOMENE:

 • Flašica melem za Kurje Oko i BradaviceRok trajanja 90 dana od datuma isporuke.
 • Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu. Zapaljivo, sadrži organske rastvarače.
 • Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece.
 • Pakovanje melema: Bocica 15 ml.
 • Cena za tržište Srbije =920,00 din. isporuka pouzećem City Express. Rok dostave 1-2 radna dana.
 • Cena za zemlje: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija =10,00 Eur. Rok dostave 2-3 radnih dana.
 • Cena za ostale zemlje =23,70 Eur. sa uračunatim troškovima isporuke, kupovinom kreditnim karticama. Rok isporuke 7-9 radnih dana.

Dobrodošli

Staroplaninski Melem - Najbolji lek za  Kurje oko, Bradavice, Polne bradavice i Fibrome. Najbolji lek za Hemoroide, Ekcem i Psorijazu. Po receptu gorštaka.

Korpa

Vaša korpa je prazna

Poručite Odmah !

Trenutno prisutnih

Ko je na mreži: 44 gostiju i nema prijavljenih članova

Pratite nas

Twitter StumbleUpon Facebook Digg Llinkedin