krema za kondilome

Balsam pë Blisër (Flluska) dhe Lytha

Drejtëpërdrejtë nga natyra në shërbimin tuaj. Preparati natyral për trajtim të ndryshimeve virusale në lekurë të cilat shkaktohen nga veprimi I HPV virusit. Kallvusi, lythat në duar dhe trup, lythat e vjerrura, lythat gjinore (kondillomat), fshikave të këmbëve... Të gjitha këto gjëra të tmerrshme që shkaktojnë dhimbje nuk kanë asnjë gjasë tek ne. Trajtimi është absolutisht efikas dhe i sigurt me një përqindje të vogël recidive. Bëjeni vetë pedykirin dhe aplikoni tretmanin në shtëpinë tuaj.

Grup i rëndësishëm i lythave janë të ashtuquajturat Lytha të mprehtë, Lytha gjenitale ose Kondillomat (Condilomata Acuminata) të cilat krijohen me verpimin e tipeve të caktuara të HPV virusit në mukozën anogenitale, e shumë rralllë në mukozën e zbratësinës së gojës. Virusi bartet përmes rrugës gjinore dhe krijohen lytha të cilat më së shpeshti janë të zgjatura, të buta dhe me sipërfaqe jo të rrafshtë, e që shpesh varen dhe gjenden në bashkësi. Për shkak të infekcionit me HPV tek grat krijohen ndryshime në murin e mitrës e cila quhëNeoplazija intraepiteliale cervikale (NIC), e cila mund të kaloi në qa fë të mitrës.

polna bradavica

Çka janë kondilomat dhe si hiqen ato?

Kondilomat janë rritje në ngjyrë të mishit ose të perhimtë të cilat më së shpeshti lajmërohen në pjesën gjenitale në kokë të penisit,në skrotum, në uretër ose në pjesën anale të meshkujt (në rrethin e anusit)..

Kondilomat tek meshkujt nuk duhet të jenë tejet të dukshme duke pasur para sysh se mund të jenë mjaft të vogla, të fshehura në lëkurën e penisit. Kondilomat mund të lajmërohen s fshika shumë të vogla.

ë disa raste lythat gjenital – kondilomat tek meshkujt tjanë vështirë të vërehen për shkak se janë të fshehura nën qime. Statistikat thonë se tek 50% e njeëzve të infektuar me HPV lythat gjenital kurrë nuk lajmërohen. Ndonjëhereë kondilomat duken mjaft jo karakteristike. Kondilomat tek meshkujt mund te manifestohen vetëm si pjesë e ngritur e lëkurës në pjesën gjenitale. Kondilomat lajmërohen në madhësi të ndryshme, veç e veç dhe në grupe.

Kondilomat në rrethin e penisit janë zakonisht lytha të butë, në maje perveç rastit kur lajmërohen në grup në formë të grumbullit.

Në rrethin e anusit kondilomat zakonisht janë të forta të ngritura në formë të gishtrinjeve. Shumica e kondillomave kanë pamje të butë të errët (ngjyrë të përhimtë të ndritshme) dhe formë e cila duket si lule lakër kur janë në grupe. Më së shpeshti kondillomat janë të ngritura mbi lëkurë, por kohë pas kohe lajmërohen edhe si ngritje e vogël e vërejtshme. Kondillomat mund të verehën me prekje përmes substancës së trashë në lëkurën tuaj.

Simptomat e lythave gjenital tek meshkujt mund të lajmërohen në çdo moshë, mirëpo rastet më të shumta të kondilomave shenohën tek meshkujt e moshës 17-33 vjet atëherë kur janë seksualisht aktiv. Kondilomat janë tejet infektues !! Rreziku që të infektoheni pas një kontakti seksual me personin i cili ka kondillome është 60%.

Kondilomat tek gratë ikanë simptoma të lythave gjenital, njejt si tek meshkujt por tek gratë lajmërohen shumë më shpesh. Lythat gjenitale tek gratë mund të gjinden në formë të pikave dhe fshikave jashtë, përreth dhe brenda vaginës, brenda buzeve (të medha dhe te vogla). Fshikat e vogla mund të lajmërhoen edhe thellë brenda në vaginë gjë që PAPA test (Papanikolau test), është i domosdoshëm për gratë e të gjitha moshave në mënyrë që të shmangen komplikimet të cilat mund të krijohen në qoftë se sëmundja nuk sherohet në mënyrë adekuate.

Heqja e kondilomave, shërimi i kondilomave

Egzistojnë opsione të ndryshmë për shërim të kondilomave – lythave gjenital në varshmëri nga madhësia dhe lokacioni i tyre. Në qoftë se konsultoheni me mjekun tuaj ai mund t’ ju këshilloj që sherimin ta bëni me medikamente, elektrokoagulim (ngrirje kondillomave), krioterapi (djegja e kondilomave) ose edhe heqje laserike. Gjithëashtu preparatet bimore mund shumë të bëjnë për heqje të suskseshme të kondillomave

polne kondilome

Balsam i Malit të vjetër me sukses shëron kondilomat gjinor. Mirëpo për shkak të pranisë së tretësve organik si përbërës të domosdoshëm të balsamit nuk u rekomandojmë shërimin e kondilomave gjinore në membranë të mukozës (hapësirën e buzëve dhe brendësinë e vaginës). Kjo është për shkak se tretësit organik e grimcojnë membranën e mukozës kështu që mund të lajmërohen komplikime në formë të dëmtimeve, irritimit, djegjës dhe kruarjës. Në këtë rast tretmani e rekomandojmë ekskluzivisht vetëm në qoftë se kondillomat janë të lokalizuara në lëkurë nga ana jashtme e regjionit gjenital. Në këtë rast tretmani është i sukseshëm dhe në të shumtën e rastëve duke trajtuar kondilomat e jashtme vjen deri tek terheqja e atyre të brendshmëve.

terheqja e atyre të brendshmëve. Terapia me Balsam i Malit të vjetër për heqje të kondillomave, lythave gjinore aplikohet në këtë mënyrë.

 • Të lahet vendi i sëmurë me ujë të vakët dhe me sapun neutral.
 • Preparati të lyhet me shkopz të veshëve me vatë në fund në kondilomë prej 0.5-1 cm me shtresë të hollë.
 • Preparati në vete përmbanë tretës organik të cilët shpejt avullohen, kështu që pas shtresës së parë duhet të pritet 7 deri në 8 minuta që balsami të thahet në vendin e sëmurë dhe pas kësaj mundë të vazhdohet me aktivitetet.
 • Pas 12h pas lyerjes së shtresës së parë duhet të lyhet me shtresë të ardhshme të hollë në vendin e njejtë. Pra shtresë mbi shtresë. Prap duhet pritur 7 deri në 8 min që balsami të thahet në vendin e sëmurë dhe të vazhdohet me aktivitetet.
 • Veprimin duhet përsëritur deri sa në kondilome të vendosen 3 deri në 4 shtresa të holla njëri mbi tjetrin (2 herë në ditë më së miri para fjetjes ose në mengjes).
 • Gjatë asaj kohe kondiloma mund të laget edhe me ujë gjatë larjes por nuk guxon që të fërkohet (me brushë sfungjer e të ngjajshme).
 • Pas lyerjes me balsam të njejtin duhet lënë që të rrij 14 ditë rrjedhimisht duhet lejuar që substancat shëruese të balsamit të bëjnë punën e tyre. Të mos preket me dorë dhe të mos hiqet!!
 • Ditën e 15 të lyerjes së kondillomit me shtresë të fundit me kujdes grryjeni me dorë shtresat e balsamit dhe me lehtësi tërhiqeni. Nuk do të ju dhemb. Kondilomat do të zhduken apo në masë të madhe do të tërhiqen.
 • Në qoftë se ne fund ë heqjës së indit të sëmurë në mes të vendit të sëmurë mbeten ende kondilloma, bëni pauz 3 deri në 4 ditë dhe përsërisni veprimin duke vendosur tri shtresa njëra mbi tjetrën , një herë në dite dhe lëreni që balsami të veproj 10 ditë. Pas kësaj rrënja persëritni veprimin e heqjës.
 • Bëhuni këmbngulës dhe ne u garantojmë shërim të sigurt.

Klikoni KËTU dhe porositni Balsam i Malit të vjetër për Lytha Gjinore MENJËHERË !

Bitna grupa bradavica su tzv. Šiljaste bradavice, Genitalne bradavice ili Kondilomi (Condilomata Acuminata) koje nastaju delovanjem određenih tipova HPV virusa na anogenitalnoj sluznici, a vrlo retko i na sluznici usne šupljine. Virus se prenosi polnim putem i nastaju bradavice koje su najčešce izdužene, mekane i neravne površine, često vise na peteljci i nalaze se u skupovima. Zbog infekcije HPV-om kod žena nastaju promene na zidu materice koje se nazivaju Cervikalna Intraepitelna Neoplazija (CIN), koje mogu preći u rak grlića materice.

polna bradavica

Šta su Kondilomi i kako se uklanjaju?

Kondilomi su najčešće izrasline u boji mesa ili sivkaste, koje se najčešće pojavljuju u genitalnom području, na glaviću penisa, skrotumu, uretri ili analnom području muškarca (u okolini anusa).

Kondilomi kod muskaraca ne moraju biti previše očigledne, s obzirom da mogu biti jako male, sakrivene ispod kožice penisa. Kondilomi se mogu javiti kao veoma mali plikovi.

Nekad je Genitalne bradavice-Kondilome kod muškarca teže primetiti, jer su skrivene stidnim dlačicama. Statistike kažu da se kod 50% od svih ljudi zaraženih sa HPV virusom polne bradavice nikada ne pojavljuju. Ponekad, opet, kondilomi izgledaju veoma nekarakteristično. Kondilomi kod muškaraca se mogu manifestovati samo kao blago izdignut deo kože u predelu genitalija. Kondilomi se javljaju u raznim veličinama, kako same, tako i u grupama.

Kondilomi u okolini penisa su obično bradavice glatke na vrhu, osim ako se ne jave u grupi nalik na grozd.

U okolini anusa su kondilomi često šiljasti, izbočeni kao prsti. Većina kondiloma ima sedefast, ali blago tamniji izgled (svetlije sivkaste boje) i oblik koji podseća na cvet karfiola kada su u grupi (grozdu). Najčešće su kondilomie prilično izdignuti u odnosu na kožu, ali se povremeno javljaju kao tek malo primetno izdignuće. Kondilome možete osetiti dodirom kao zrnastu supstancu na vašoj koži.

Simptomi genitalnih bradavica se kod muškarca mogu javiti u bilo kom uzrastu, iako se najviše slučajeva sa kondilomima beleži kod muškaraca uzrasta od 17 do 33 godine, kada su seksualno aktivni. Kondilomi su visoko zarazni !! Rizik da se zarazite prilikom samo jednog seksualnog kontakta sa osobom koja ima kondilome je čak 60% !

Kondilomi kod zena imaju simptome genitalnih bradavica iste kao i kod muškaraca, samo se javljaju mnogo češće. Polne Bradavice se kod žena mogu pronaći u vidu tačkica i plikova spolja, u predelu vagine, kao i u unutrašnjosti vagine, unutar usmina (malih i velikih usana). Mali plikovi se mogu pojaviti i dublje unutar vagine, zbog čega je PAPA tes (Papanikolau test), neophodan za žene svih uzrasta kako bi se izbegle moguće komplikacije, koje mogu nastati ako se bolest ne leči adekvatno.

Uklanjanje Kondiloma, Lečenje kondiloma

Postoje različite opcije za lecenje Kondiloma-Polnih bradavica, u zavisnosti od njihove veličine i lokacije. Ako konsultujete vašeg lekara, on Vam može savetovati lečenje medikamentima, elektrokoagulaciju (smrzavanje kondiloma), krioterapiju (spaljivanje kondiloma), lasersko uklanjanje. Takođe, biljni preparati mogu dosta da učine za uspešno lečenje kondiloma.

polne kondilome

Staroplaninski melem uspešno leči polne kondilome. Međutim, zbog prisustva Organskih rastvarača kao neophodnih sastojka melema, ne preporučujemo lečenje polnih kondiloma na sluzokoži (usna šupljina, unutrašnjost vagine). To je iz tog razloga što Organski rastvarači nagrizaju sluzokožu te se mogu javiti komplikacije u vidu oštećenja, iritacije pečenja i svraba. Stoga tretman preporučujemo isključivo ukoliko su kondilome locirane na koži sa spoljne strane genitalne regije. U tom slučaju tretman je uspešan i u velikom broju slučajeva tretiranjem spoljnih kondiloma dolazi do povlačenja i unutrašnjih.

Terapija Staroplaninskim melemom za uklanjane kondiloma, polnih bradavica sprovodi se na sledeći način:

 • Oprati obolelo mesto mlakom vodom i neutralnim sapunom.
 • Preparat nanositi štapićem za uši sa vatom na kraju na kondilome i 0.5-1 cm. oko njih u tankom sloju. Preparat u sebi sadrži  Organske rastvarače koji brzo isparavaju te nakon nanošenja prvog sloja treba sačekati 7 do 8 min. da se melem osuši na obolelom mestu i nakon toga možete nastaviti sa aktivnostima.
 • Nakon 12 h. od nanošenja prvog sloja naneti sledeći tanki sloj melema na isto mesto. Dakle sloj preko sloja. Opet sačekati 7 do 8 min. da se melem osuši na obolelom mestu i nastaviti sa aktivnostima.
 • Postupak ponavljati sve dok se na kondilomi ne nanese 3 do 4 tankih slojeva jedan preko drugog (2 puta dnevno najbolje pre spavanja i ujutru).
 • Za to vreme kondiloma se može kvasiti vodom prilikom pranja ali se nesme trljati (četkom, sunđerom i sl.).
 • Nakon nanošenja melema isti ostaviti da stoji 14 dana, t.j. dozvoliti da lekovite tvari iz melema odrade svoj posao. Nedirati rukama i ne skidati !!
 • 15.tog dana nakon premazivanja Kondiloma zadnjim slojem, pažljivo rukama potkopajte nanešene slojeve i lagano ih povucite ustranu. Neće Vas boleti. Kondilome će nestati ili će se u velikoj meri povući.
 • Ukoliko na kraju otklanjanja bolesnog tkiva u sredini bolnog mesta ostane još kondiloma napravite pauzu od 3 do 4 dana i ponovite postupak tako što ćete naneti još 3 tankih slojeva jedan preko drugog, jednom dnevno, i pustite melem da deluje 10 dana. Nakon toga ponovite postupak sa skidanjem.
 • Budite uporni i mi Vam garantujemo sigurno izlečenje.

Kliknite OVDE i poručite Staroplaninski Melem za Polne Bradavice ODMAH !

Melem za Kurje oko i Bradavice

Direktno iz prirode, Vama na usluzi. Prirodni preparat za tretman virusnih promena na koži koje su prouzrokovane dejstvom HPV virusa. Kurje oko, Bradavice na telu i rukama, Viseće bradavice, Polne bradavice (Kondilome), kao i bolni Žulj na tabanu... Sve te ružne, bolne i neprijatne stvari, nemaju nikakvih šansi kod nas. Tretman je apsolutno siguran i krajnje efikasan, sa veoma malim procentom recidiva. Budite sam svoj pedikir i sprovedite svoj tretman, kod kuće, sami.

polne bradavice lecenje

Trenutno ne postoji određeni lek ili terapija koja može sprečiti infekciju humanim papilloma virusom - HPV, tako da lečenje ide u pravcu uklanjanja posledica infekcije a to se odnosi na uklanjanje lezija, virusnih promena na koži koje su uzrokovane dejstvom HPV-a. Uklanjanje polnih bradavica iliti Kondiloma, bilo kojom metodom, ne uklanja prisustvo virusa u organizmu, niti pak njegovo širenje tako da je pojava recidiva očekivana. Niti jedan lek niti metoda koja se koristi za uklanjanje polnih bradavica nije savršena niti pak superiornija u odnosu na ostale. Najbolji način za zaštitu od HPV infekcija jeste uzdržanost tj. apstinencija od seksualnih aktivnosti(!?). Osoba koja u životu ima seksualnu aktivnost samo sa jednim partnerom može se inficirati HPV virusom isključivo ako je njen partner imao predhodne seksualne partnere. Čak i upotreba kondoma je neizvesna pri zaštiti od od infekcije ali studije pokazuju da korisnici kondoma imaju smanjenu stopu pojave raka grlića materice.

Sex na brzaka

Poznata kompanija za intimnu negu "Wet" naručila je i sprovela obimno istraživanje na temu: Kada će žene najradije provesti noć sa nekim koga ne poznaju? Rezultati pomenutog istraživanja su bili krajnje iznenadjujući i govore o tome da posle poslovnih seminara i višednevnih službenih putovanja, novogodišnji doček predstavlja trenutak i mesto kada će se žene najradije upustiti u seksualni kontakt sa neznancem. Čak za trideset tri procenta ispitanih žena novogodišnje i božićne žurke su prava mesta za upuštanje u seks za jedno veče.

Korpa

Vaša korpa je prazna

Zašto koristiti Staroplaninski Melem?

 • 100% Prirodni proizvodi
 • Duga tradicija. Pravljeni po receptima gorštaka
 • Terapija je bezbolna i krajnje efikasna
 • Bez iritacija i oštećenja zdravog tkiva
 • Nema potrebe za flasterima i zavojima za vreme terapije
 • Ne napada zdravo tkivo i novoformiranu potkožicu

Ko i Gde ?

Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu Tomislava Varagića iz Pirota.

Trenutno prisutnih:

Ko je na mreži: 126 gostiju i nema prijavljenih članova

Garancija

Ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim proizvodom, mi vam ovim putem garantujemo povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije.