Blog

Ocena korisnika:  3 / 5

ekcem kod dece

Veoma često na ulici imamo prilike da ugledamo dete sa izrazitim crvenilom na obrazima, koji, na žalost nisu odraz rumenog I zdravog deteta, već posledica kožnog oboljenja, nepredvidive i uporne bolesti modernog društva koja se naziva EKCEM. Ekcem je hronično kožno oboljenje koje se odlikuje stalnim zapaljenjem kože.

Najčešće oboljevaju deca, a kao uzročnici ove pojave navode se genetska sklonost ka alergijama, uticaj zagadjenja životne sredine, reakcija na razne alergene kao I odredjene vrste hrane posebno kod dece starosti do 2 godine života. Neprijatnost koju oboleli oseća nekada može biti jako teška. Eliminacija svraba i lečenje ekcema se najbolje postiže upotrebom Staroplaninskog melema za Ekcem i Psorijazu, prirodnog preparata za uklanjanje tegoba i lečenje oštećenih kožnih lezija koje su nastale dejstvom ekcema.

Uz kontrolu ishrane, kao i adekvatno lečenje, moguće je osloboditi se ove jako neprijatne kožne bolesti, u veoma kratkom roku sa zagarantovanim uspehom. Kontra indikacija nema. Kada je ishrana u pitanju, neke namirnice mogu da pogoršaju ekcem kod dece. Kod neke dece ekcem se ispoljava posle konzumiranja kravljeg mleka, jaja, kikirikija, kao i paradajza i citrusnog voća. Zbog toga treba obratiti pažnju na vrstu namirnice koju je dete konzumiralo i posle čega dete reaguje burnije, i naravno isključiti je iz ishrane mališana. Još jedna zabluda roditelja je da kućni ljubimci pogoršavaju stanje dece koja boluju od ekcema ili astme. Činjenice dokazuju suprotno. Dokazano je da prisustvo kućnog ljubimca pozitivno utiče na odrasle i decu, a uzgred i na njihov oporavak od pomenutih bolesti. Uz kontrolu ishrane, poboljšane higijenske navike kao i upotrebu Staroplaninskog melema za Ekcem i Psorijazu, sa sigurnošću će neprijatnost i svrab ubrzo nestati ,a veoma brzo će doći i do potpunog izlečenja. S toga Vam toplo preporučujemo Staroplaninski Melem za Ekcem i Psorijazu, prirodni preparat sa jedinstvenom formulom na bazi Ihtiola i Ekstrakata planinskog bilja koji veoma uspešno u kratkom roku uklanja Ekcem kod dece. Više o tome...

Korpa

Vaša korpa je prazna

Zašto koristiti Staroplaninski Melem?

  • 100% Prirodni proizvodi
  • Duga tradicija. Pravljeni po receptima gorštaka
  • Terapija je bezbolna i krajnje efikasna
  • Bez iritacija i oštećenja zdravog tkiva
  • Nema potrebe za flasterima i zavojima za vreme terapije
  • Ne napada zdravo tkivo i novoformiranu potkožicu

Ko i Gde ?

Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu Tomislava Varagića iz Pirota.

Trenutno prisutnih:

Ko je na mreži: 149 gostiju i nema prijavljenih članova

Garancija

Ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim proizvodom, mi vam ovim putem garantujemo povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije.