Blog

Ocena korisnika:  0 / 5

Ukoliko trazite preparat sa kojim možete sami kod kuće da uradite sopstveni pedikir tretman onda ste na pravo mestu. Pred Vama je Staroplaninski melem - Čudotvornost prirode. To je proizvod koji Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim. Svako ko malo drži do sebe želi da ima lepa i negovana stopala. Naravno, najbolje rešenje je da to prepustite pedikiru koji zna svoj posao, medjutim nije svako u prilici da sebi to i priušti.

Naši proizvodi su plod dugogodišnjeg iskustva travara sa recepturama koji su stare više od stotinu godina i koje se prenose sa kolena na koleno.

Na našim prostorima postoji mnogo biljaka za koje se pouzdano zna da imaju dobra svojstva za negu kože. Bršljan, Čuvarkuća, Divlja nana su samo neke koje moramo da napomenemo. Biljna ulja proizvedena od prirodnih sastojaka imaju takodje veoma jako dejstvo kada je nega Vaše kože u pitanju. Svi naši proizvodi su proizvedeni po jedinstvenim recepturama u čiji sastav ulaze organska biljna ulja bez aditiva, toksina i neprirodnih sastojaka.

Kurje oko, Bradavice, Čukljevi, Žuljevi na tabanu, Viseće bradavice... sve te bolne i neprijatne stvari nemaju nikakvih šansi kod nas. Budite sam svoj pedikir i odradite sami svoj bezbolni pedikir tretman kod kuće.

Korpa

Vaša korpa je prazna

Zašto koristiti Staroplaninski Melem?

  • 100% Prirodni proizvodi
  • Duga tradicija. Pravljeni po receptima gorštaka
  • Terapija je bezbolna i krajnje efikasna
  • Bez iritacija i oštećenja zdravog tkiva
  • Nema potrebe za flasterima i zavojima za vreme terapije
  • Ne napada zdravo tkivo i novoformiranu potkožicu

Ko i Gde ?

Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu Tomislava Varagića iz Pirota.

Trenutno prisutnih:

Ko je na mreži: 289 gostiju i nema prijavljenih članova

Garancija

Ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim proizvodom, mi vam ovim putem garantujemo povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije.