Ocena korisnika:  5 / 5

Radim u banci što podrazumeva stalan kontakt sa novcem i ljudima. Trudim se da često perem ruke i zbog toga su mi baš suve. Uspevala sam to da rešim kremom za ruke, sve dok jednu noć nisu počeli da me svrbe prsti.

Kada sam ustala ujutru primetila sam crvene isperutane pečate koji su čak i krvarili od češanja. S takvim rukama nisam mogla na posao, tako da sam otišla kod dermatologa koji je ustanovio da je psorijaza. Dao mi je kremu sa kortikosteroidima, ali posle nje iritacija je bila još veća. I ne samo to, psorijaza mi se proširila na laktove i vrat. Bila sam očajna. Nisam mogla da se vratim na posao i nije bilo naznaka kada ću moći. Kada sam otišla do apoteke da vidim da li imaju nešto da preporuče, apotekarka mi je rekla da probam

Staroplaninski melem za psorijazu i ekcem

koji je njen muž koristio i za koji kaže da mu je rešio psorijazu koja se već par godina ne vraća.

Moram da priznam da sam bila skeptična, ali sam ga naručila. Posle samo nedelju dana korišćenja vratila sam se na posao. Iritacija se smanjila, a crveni pečati su polako nestajali. Oduševilo me je to što je sastav potpuno prirodan. Naručite ga, nećete pogrešiti.