Blog

Ocena korisnika:  5 / 5

Radim u banci što podrazumeva stalan kontakt sa novcem i ljudima. Trudim se da često perem ruke i zbog toga su mi baš suve. Uspevala sam to da rešim kremom za ruke, sve dok jednu noć nisu počeli da me svrbe prsti.

Kada sam ustala ujutru primetila sam crvene isperutane pečate koji su čak i krvarili od češanja. S takvim rukama nisam mogla na posao, tako da sam otišla kod dermatologa koji je ustanovio da je psorijaza. Dao mi je kremu sa kortikosteroidima, ali posle nje iritacija je bila još veća. I ne samo to, psorijaza mi se proširila na laktove i vrat. Bila sam očajna. Nisam mogla da se vratim na posao i nije bilo naznaka kada ću moći. Kada sam otišla do apoteke da vidim da li imaju nešto da preporuče, apotekarka mi je rekla da probam

Staroplaninski melem za psorijazu i ekcem

koji je njen muž koristio i za koji kaže da mu je rešio psorijazu koja se već par godina ne vraća.

Moram da priznam da sam bila skeptična, ali sam ga naručila. Posle samo nedelju dana korišćenja vratila sam se na posao. Iritacija se smanjila, a crveni pečati su polako nestajali. Oduševilo me je to što je sastav potpuno prirodan. Naručite ga, nećete pogrešiti.

Korpa

Vaša korpa je prazna

Zašto koristiti Staroplaninski Melem?

  • 100% Prirodni proizvodi
  • Duga tradicija. Pravljeni po receptima gorštaka
  • Terapija je bezbolna i krajnje efikasna
  • Bez iritacija i oštećenja zdravog tkiva
  • Nema potrebe za flasterima i zavojima za vreme terapije
  • Ne napada zdravo tkivo i novoformiranu potkožicu

Ko i Gde ?

Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu Tomislava Varagića iz Pirota.

Trenutno prisutnih:

Ko je na mreži: 122 gostiju i nema prijavljenih članova

Garancija

Ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim proizvodom, mi vam ovim putem garantujemo povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije.