Lice je ogledalo Vaše duše.

Uostalom to je prva stvar koju svaka osoba vidi na Vama pri svakom susretu. Da, neprimerno je i krajnje neumesno da neko sudi izgled Vašeg lica i ukoliko imate jaku ličnost prisustvo bradavice na licu neće Vam smetati, ali očigledno je da ovaj nedostatak može biti i tekako neatraktivan. Osobe sa bradavicama na licu i rukama verovatno žele da ih otarase u što kraćem vremenu.

Bradavice se mogu pojaviti bilo gde na koži a isto tako mogu i neprimetno se povući i jednostavno nestati same od sebe. Obično su prisutne na regijama kože koje su podložne pritisku, kao što su prsti, laktovi, kolena i tabani. Često se javljaju i ispod noktiju i mogu biti veoma bolne. Bradavice na rukama su najčešće prisutne kod mladih osoba. Imaju izgled oštro ograničenih čvorova nepravilne površine, neobičnog oblika.

Staroplaninski melem uspešno i krajnje efikasno uklanja virusne bradavice. Rezultati su brzi, vidljivi i konačni. Terapija je bezbolna. Kontraindikacija nema.

Naučite da prepoznate bradavicu. Naučite koja su mesta visokog rizika:

  • Nisu opasni samo bazeni, već sva mesta na kojima je toplo i vlažno (gimnastičke sale, teretane, svlačionice…). Da biste smanjili rizik, na mestima na kojima postoji povećan rizik od infekcije nikada nemojte da idete bosi.
  • Svaka bradavica je slučaj za sebe,
  • Javite se kod nas i problem ćemo uspešno rešiti.