Ukoliko imate nekih pitanja ovde mozete pronaći odgovor.

Da li imam HPV virus i šta da radim?

Više
11 godina 2 meseci pre - 5 meseci 1 nedelju pre #361 od gorskicar
HPV - Humani papiloma virus odgovoran je za brojna kožna oboljenja i sluznica, a spomenućemo najčešće:
Bradavice obične(vulgarne) na rukama, licu i telu,
Ravne bradavice,
Končaste, viseće bradavice na vratu i telu (Fibrome)
Bradavice na tabanima,

dok je učestalost obolevanja od Anogenitalnih Polnih bradavica - Kondilome u porastu i danas se smatraju jednim od najčešćih oboljenja koja se prenose seksualnim kontaktom. Isti virus može biti uzročnik cervikalne displazije i karcinoma cerviksa (Grlića materice) ali i ređih oboljenja kao što su Bowenoidna papuloza, papilomi sluznice usne duplje i larinksa,vulve i td.

Infekcija nastaje prodorom HPV virusa kroz oštećenu kožu ili sluznicu (trauma,seksualni odnos) i to kontaktom sa inficiranom kožom ili sluznicom ili sa materijalima na kojima je zaostao keratin inficiran ovim virusina. Bradavice su češće, brojnije i veće kod osoba koje imaju smanjen ćelijski unitet.
Koristite naš lek za bradavice  ujedno i jačajte imunitet organizma, i doći će do spontanog nestanka pojedine i okolnih bradavica.
Dijagnostikovanje oboljenja izazvanih HPV virusom se vrši kliničkim pregledom i detekcijom partikula virusa sofisticiranim laboratorijskim metodama(DNK hibridizacija, PCR i drugo. )
Last edit: 5 meseci 1 nedelju pre by gorskicar.

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Više
11 godina 2 meseci pre #360 od Gox
Kako da budem siguran da li imam HPV virus u telu, i da li virus nešto izaziva u telu? Kako se HPV virus manifestuje u organizmu?

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.170 sekundi
U pogonu je Kunena Forum