Ovde mozete razmeniti vaša iskustva.

Bradavice na Rukama

  • Pokretač teme
  • Posetilac
  • Posetilac
11 godina 6 meseci pre - 6 godina 2 meseci pre #271 od
Bradavice na Rukama was created by
Evo jednog pisma koje sam morao da objavim:



Zdravo, :)

moje ime je Steva. Imam 38 godina i radim kao mesar u porodičnoj kompaniji moga oca. Moj posao nije lak, puno radim od jutra do mraka jer moram da izdržavam svoju mnogobrojnu porodicu. Još kao dete sam imao prilike da pomažem svojim roditeljima koji su takodje puno radili u našoj porodičnoj mesari, tako da sam od malena zavoleo mesarski zanat.

Medjutim, pre par godina pojavile su mi se bradavice na rukama, kao i jedna bradavica na licu što me je jako uplašilo i dovelo u neprijatnu situaciju da sam morao da izbegavam rukovanje sa prijateljima prilikom susreta. Takodje imao sam veliki strah da se bradavice na mojim rukama ne prenesu na moju decu koja su bila uvek uz mene u slobodnom vremenu. Koristio sam posebne peškire i ubruse, držao sam ruke sakrivene u dzepovima i moram priznati da je to bio jedan veoma težak i mučan životni period. Ukloniti bradavice, to mi je stalno bilo na umu.

Obratio sam se svom lekaru koji mi je preporučio razne tretmane i koji mi je rekao da sam bradavice na rukama dobio u dodiru sa mesom životinja. "HPV virus se prenosi u dodiru sa zaraženim mesom životinja" rekao je doktor. Te reči mi još uvek odzvanjaju u ušima.

Potrošio sam puno novca i vremena za lečenje bradavica na rukama kao i uklanjanju bradavice na licu. Čitao sam na internetu da selotejp traka za bradavice može da pomogne u uklanjanju bradavica. Bez uspeha je bilo i to iskustvo sa selotejp trakom. Selotejp traka za bradavice nije dala nikakve rezultate, kao ni tretman smrzavanja i lasersko uklanjanje bradavica takodje.

Sve u svemu bio sam na ivici očaja sve dok nisam našao Vaš proizvod koji mi je zaista pomogao i koji je moj problem sa bradavicama na rukama i licu rešio trajno i zauvek. Korišćenjem Staroplaninskog Melema za Kurje oko i Bradavice ja sam se preporodio, dobio svoje pouzdanje nazad i što je najvažnije bradavice se nikad više nisu vratile. Neizmerno Hvala.
Last edit: 6 godina 2 meseci pre by Ivcha.

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.163 sekundi
U pogonu je Kunena Forum