Ovde mozete razmeniti vaša iskustva.

Zbogom za visece bradavice po telu!

Više
10 godina 4 meseci pre - 10 godina 4 meseci pre #549 od gorskicar

"Viseće bradavice po vratu, ispod grudi i pazuha su kod mene prisutne dugi niz godina. Lekari su mi rekli da se od nakita kojeg nosim oko vrata kao i od grudnjaka te viseće bradavice seju to jest šire se po telu. Pored estetskih razloga, počele su da smetaju i verujte zaista ružno deluju. Lekari su mi savetovali lasersko uklanjanje (koje nisam probala zato što je relativno skupo!!) kao i tečni azot koji sam probala, ali verujte bradavice su se vratile nakon mesec dana. Predlagali su mi i operaciju koju ja nisam prihvatila.
Probala sam razne preparate, ali mi ništa nije pomoglo. Imala sam utisak da se viseće bradavice još više šire i da rastu. Slučajno sam u novinama videla oglas za Staroplaninski mlem za Bradavice i rešila da probam i taj preparat. U početku sam bila rezervisana. Namazala sam ga u tankom sloju po uputstvu. Posle prvog mazanja me je malo peklo, naročito u predelu vrata (verovatno zato što je tu koža tanka i osetljiva) medjutim nakon sedam dana viseće bradavice su jednostavno otpale, većina
njih prilikom spavanja!!! Na mestu gde su bile bradavice koža je bila ravna, bez ikakvih fizičkih oštećenja, samo je malo potamnelo to mesto, ali se nakon dve tri nedelje i ta boja kože izjednačila!
Nisam imala više visećih bradavica po vratu i telu !! Presrećna sam zbog efikasnosti Vašeg melema, Hvala Vam puno.
Svima Vas toplo preporučujem!"

Violeta Aleksic, Vlasotince
Prilozi:
Last edit: 10 godina 4 meseci pre by gorskicar.

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.169 sekundi
U pogonu je Kunena Forum