× Ovde mozete razmeniti vaša iskustva.

Bol Hemoroida je nestao za 3 dana

6 godina 3 meseci pre #715 od Здравко
Хтео бих такође да похвалим и препоручим старопланински мелем за хемороиде.Наравно ко и сваки човек био сам неповерљив,али врло брзо сам увидео да је то права ствар.Нисам могао да седим ,имао сам болове.
Имао сам трећи степен сполјни хемороида,тромбозирани. после 5 дана почели су да се повлаче,сад после десет скоро се не виде. Хвала на помоћи, велико олакшање.
Zahvalnice:: gorskicar

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

9 godina 8 meseci pre #550 od gorskicar

Petar Colić, Niš, vozač NišEkspres-a:
"Hemoroidi su profesionalna bolest vozača, tako da ni mene nisu zaobišli. Samo kolege koji imaju iste tegobe sa hemoroidima kao što ih ja imam znaju šta je muka, kad naročito u letnjim mesecima, jednostavno moraš na posao o zadnjica peče, žari i nevidjeno boli. Da ne spominjem i uloške koje sam stavljao kao žena da ne bih okrvario pantalone i sedište. Muka živa..
Za Staroplaninski Melem protiv Hemoroida sam saznao iz časopisa i poručio jednu kutiju za probu. Neverovatno, ako mi možete verovati, ali nakon svega 3 dana mazanja, krvarenje i bol je prestalo !!! Od tada je prošlo godinu dana, i meni se zbog prirode posla ponekad opet vrate ali mazanje melemom je božji spas!! Verujte od tog dana, u mojoj kući ga jednostavno moram imati.
Ovo moje pismo slobodno objavite zato što želim da podelim moje iskustvo i sa drugima u sličnoj nevolji."
Prilozi:

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.060 sekundi