Ovde mozete razmeniti vaša iskustva.

Problem sa Hemoroidima i Kondilomima

  • gorskicar
  • Posetilac
  • Posetilac
12 godina 9 meseci pre #72 od gorskicar
Replied by gorskicar on topic Odg: Problem sa Hemoroidima i Kondilomima
Poštovana,

Naš melem za Hemoroide je veoma uspešan u uklanjanju upalnih procesa, eliminacije bola, pečenja i svraba kao i krvarenja hemoroida. U velikom broju slučajeva primenom naše terapije dolazi i do njihovog povlačenja, medjutim, hemoridi su sami po sebi dosta specifično oboljenje VENA i kad to kazem mislim na to da je sama pojava hemoroida uzrokovana raznim faktorima koji se odnose počev od načina ishrane, profesije, života uopšte. Dakle, Hemoroidi nisu prouzrokovani delovanjem virusa ili bakterija ili nekom genetskom predispozicijom već je to fizička anomalija vena. Hoću da kažem da ukoliko je hemoroid veličine oraha i pritom pravi smetnje (a u to ne sumnjam) naš preparat Vam može pomoći u efikasnom uklanjanju tegoba koje hemoroid uzrokuje (bol, pečenje, krvarenje, svrab..) i pritom može ali ne mora da dodje do njihovog povlačenja. Ukoliko se i povuku a ne uradi se ništa po pitanju eliminacije uzroka njihovog nastanka oni će se sigurno na istom mestu opet pojaviti.

Što se tiče kondiloma, kod njih je situacija drugačija. Kondilome su VIRUSNE promene na epidermu kože. Naš preparat deluje na virus tako što ga eliminiše ili povlači nazad u organizam. Više od 95% ljudske populacije ga poseduje u svom telu, ali ono što je specifično kod kondiloma je da je njihova pojava kao i kod bradavica na rukama recimo, usko povezana sa IMUNITETOM organizma. Dakle stvar je pre svega individualnog karaktera što znači da se dejstvo oba preparata razlikuje od osobe do osobe. Kod nekoga su rezultati vidljivi odmah na početku terapije a kod neke osobe kasnije sa malo više upornosti.

Zaključak: Vaša je procena na koju ćete se vrstu tretmana odlučiti no moram da Vam skrenem pažnju na sledeće:

Hiruški tretman za uklanjanje kondiloma uključuje isključivo POVRŠINSKO uklanjanje, tako da virus ostaje na površini kože i nakon operacije pojava recidiva je očekivana. Slična situacija je i sa hiruškom odstranjenju hemoroida. Ukoliko se ne eliminiše uzrok njihovog nastanka takodje dolazi do ponovnog pojavljivanja i to na istom mestu.

Vaše je da odlučite šta ćete i kako.

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

  • Sneza
  • Pokretač teme
  • Posetilac
  • Posetilac
12 godina 9 meseci pre #71 od Sneza
Poštovani,
moj sin je juče bio na spaljivanju kondiloma, ali mu je lekar rekao da se na čmaru nalaze još nekoliko kondiloma kao i na hemoroidu koji je veličine oraha i da je neophodna operacija pod punom anastezijom.
Kako bi on po svaku cenu želeo da izbegne operacije koje bi bile izvedene u nekoliko navrata, prvo hemoroid, pa onda spaljivanje preostalih kondiloma, molim vas da mi kažete da li je moguće sprečiti širenje kondiloma i da li je moguća kombinacija ova dva melema, ili nam i vi preporučujete operaciju.

Srdačan pozdrav

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.170 sekundi
U pogonu je Kunena Forum