Melem za Kurje Oko i Bradavice
Melem za Kurje Oko i Bradavice
Cena/Komad
1,140.00 RSD
Kol.

Staroplaninski melem za Bradavice

Melem sadrži pažljivo odabrane priodne sastojke poput macerata i ulja Čuvarkuće, Bršljana Divlje nane i prirodne celuloze Vrbe koji zajedno, veoma efikasno i brzo deluju protiv HPV virusa.

Staroplaninski melem za bradavice je prirodni preparat koji se pokazao kao efikasan u tretmanu HPV virusa i drugih virusnih promena na koži. Ovaj melem ispoljava izuzetno jako keratolitičko dejstvo sinergijom veoma jakih aktivnih, biljnih sastojaka.

Macerati i ulja Čuvarkuće (Sempervivum Tektorum), Bršljana (Hedera Helix), Divlje Nane (Menta Piperita) kao i dejstvo Salicylne kiseline su veoma efikasni u borbi protiv HPV virusa.Staroplaninski melem za bradavice je jedinstveni proizvod na tržištu koji se odlikuje prirodnom formulom, bez štetnih sastojaka i kontraindikacija. Zahvaljujući svojoj prirodnoj formuli, melem je pogodan za sve tipove kože, bez obzira na starost i pol.Pored toga, melem je jednostavan za upotrebu. Potrebno je naneti tanak sloj melema na obolelo mesto i vrlo malo pored, dva puta dnevno u razmaku od 12 sati. Ukupno 2-3 dana mazanja. Nakon toga ne dirati. Suština je da naneti sloj melema stoji fiksiran preko bradavice minimum dve nedelje, ukoliko se za to vreme melem skine od odeće ili održavanja lične higijene, obavezno naneti još par TANKIH slojeva preko. 

Staroplaninski melem za bradavice je prirodni, efikasni proizvod i rezultati su pokazali da je ovaj melem veoma efikasan u tretmanu HPV virusnih promena na koži. Ovaj prirodni preparat predstavlja alternativu invazivnim metodama, poput kriorazgradnje azotom ili laserske terapije, koje mogu biti skuplje i ostaviti ožiljke na koži. Izuzetna prednost u tretmanu našim melemom je da melem deluje i na KOREN bradavice! Dakle, budite sigurni da se na tom istom mestu, bradavica nikada više neće pojaviti. Ostale metode deluju na površinski sloj bradavica, na koren ne!

Najčešća pitanja

Suština ovog tretmana je u tome da bilo da je u pitanju Kurje oko, Polna bradavica, Žulj na tabanu ili Bradavica na ruci, moraju biti bez prekida, u kontinuitetu, prekriveni melemom u tačno odredjenom vremenskom periodu. To je iz tog razloga da je neophodno vreme da bi melem odradio svoj posao i ujedno eliminisao HPV virus. Voda, kvašenje, tuširanje i pranje, melemu ne smeta. Dakle, možete slobodno održavati ličnu higijenu ali obratite pažnju na mesta koja tretirate. Kad to kažemo, mislimo da prilikom održavanja lične higijene morate izbegavati trljanje tretiranih mesta na koži sundjerom, rukom i sl. Možete slobodno prati tretirana mesta ali pažljivo.

Za razliku od standardnih, uobičajenih medicinskih metoda u lečenju i tretmanu virusnih keratoza kao što su smrzavanje tečnim azotom, lasersko uklanjanje ili uklanjanje elektro koagulacijom gde se virus uklanja isključivo sa kožne površine, kod tretmana Staroplaninskim melemom za Kurje oko i Bradavice HPV virus se pored eliminacije sa gornjeg sloja epiderma kože veoma duboko i trajno potiskuje duboko u organizam! U vezi s tim moramo napomenuti da preko 95% svetske populacije u sebi poseduje HPV virus a do pojave virusa na koži dolazi usled dejstva raznih faktora kao što su:

 • pad imuniteta organizma (postoperativna stanja kao i opšta oslabljenost organizma usled dejstva bolesti ili drugih faktora)
 • spoljno mehaničko dejstvo (pritisak tesne i neudobne obuće kao i nošenje obuće od neprirodnih materijala)
 • spoljna izloženost virusu (mokre ivice bazena za kupanje, dodir sa svežim mesom zaraženih životinja kojima su naročito izloženi mesari i radnici u klaničnoj industriji)
 • prenošenje sa jednog na drugo mesto na koži kod iste osobe (autoinakulacija), prilikom brijanja, brisanja kože peškirom, prenos virusa vešom i sl.
 • prenošenje dodirom sa osobe na osobu.

Dakle, naš melem trajno uklanja HPV virus sa tretiranog mesta na telu! Recidiv se može ali i ne mora pojaviti na nekom drugom mestu, ali, ukoliko se tretman pravilno sprovede, po priloženom uputstvu, do pojave recidiva neće doći.

Najvažnija stvar kod upotrebe Staroplaninskog Melema za Kurje oko i Bradavice, kao što smo već spomenuli, je to da melem nije kozmetičko već jako, agresivno, prirodno sredstvo za veoma efikasno i brzo uklanjanje virusnih promena na koži koje su nastale usled dejstva Humanog Papiloma Visrusa (HPV virus). Dakle, obratiti pažnju na sledeće:

 • Tretirati samo mesta koja su inficirana virusom i vrlo malo pored.
 • Izbegavati dodir sa očima. Ukoliko se to desi, isprati oko mlazom hladne vode i potražiti pomoć lekara.
 • Ukoliko prilikom nanošenja dodje do jakog pečenja, bola i jakog crvenila odmah prekinuti tretman, melem skinuti sa kože i mesto tretirati hidratantnom kremom. Kod nekih osoba je koža isuviše osetljiva tako da se u tom slučaju ne preporučuje korišćenje.
 • Zabranjena je upotreba preparata kod osoba koje boluju od šećerne bolesti (Diabetes Mellitus). Ovo je iz tog razloga što se pomenuta bolest izmedu ostalog manifestuje i problemima sa poremećajem cirkulacije i eventualne pojave gangrene prstiju na nogama pa se upotreba našeg preparata u takvim slučajevima kontraindikuje. Takodje kod osoba sa poremećajem u cirkulaciji donjih ekstremiteta iz istih razloga kao i kod šećerne bolesti.
 • Kod osoba ispod 6 godina starosti. Nije preporučljivo tretiranje mlade dečije kože naročito na licu, ili tretman sprovoditi pažljivo uz obavezno prisustvo roditelja.
 • Zabranjena je upotreba preparata kod trudnica. Nema podataka kako pomenuti sastojci mogu delovati na razvoj ploda u trudnoći te zbog preventivnih razloga ne preporučujemo trudnicama tretman.

Staroplaniski Melem za Kurje Oko i Bradavice

I na kraju ono što je najvažnije je to da pre upotrebe melema o neželjenim reakcijama na preparat, obavezno se konsultovati sa Vašim lekarom ili farmaceutom!

Ostale napomene:

 • Rok trajanja 12 meseci od datuma otvaranja bočice.
 • Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu. Zapaljivo, sadrži organske rastvarače.
 • Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece.
 • Pakovanje melema: Staklena bočica 15 ml.
 • Cena za tržište Srbije: =990,00 din.
 • PDV je uračunat u cenu.

Način kupovine:

 • Isporuka brzom poštom, plaćanje pouzećem. Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu i iznose =300,00 DIN. Rok dostave 1-2 radna dana.
 • Kupovina u bolje snabdevenim apotekama. Spisak prodajnih mesta pogledajte ovde.
 • Za kupovinu iz inostranstva posetite Englesku ili Nemačku verziju našeg sajta, popunite porudžbenicu i ujedno izvršite plaćanje kreditnom karticom ili PayPal-om. Rok isporuke je 7-9 radnih dana. 

 

Melem za bradavice na vratu

 

Bradavice su izuzetno neugodan problem koji može da se javi bilo kome i na bilo kom delu tela. Međutim, bradavice na vratu su posebno problematične, jer su vidljive i uočljive, što može da utiče na našu samosvest i sigurnost.Staroplaninski melem za bradavice na vratu se pokazao kao najefikasniji prirodni preparat.

Uz to, Staroplaninski melem za bradavice na vratu ima keratolitičko dejstvo, što znači da doprinosi uklanjanju mrtvih ćelija kože na bradavici i tako olakšava prodor aktivnih sastojaka melem na koren bradavice. Na taj način se omogućava brže delovanje melema i efikasnije rešavanje problema.

Staroplaninski melem za bradavice na vratu je  prirodan preparat i bezbedan je za upotrebu. Melem može da stvori blagu iritaciju kože oko bradavice na vratu. Međutim, premazivanje nekom hidratantnom kremom za kožu će taj problem brzo rešiti.

Koža na vratu je tanka i osetljiva, tako da se javlja pečenje i umeren bol prilikom prvog tankog nanosa.

 

Melem za bradavice na rukama

 

Ako se borite sa bradavicama na rukama, verovatno ste isprobali mnoge tretmane koji su bili neefikasni. Ali, ne brinite se, postoje prirodni preparati koji mogu biti vaš najbolji saveznik u borbi protiv bradavica. Jedan od najefikasnijih prirodnih preparata je staroplaninski melem za bradavice.

Kada se nanese na bradavicu, melem ispoljava izuzetno jako keratolitičko dejstvo na HPV virus, što dovodi do njenog uništenja. Takođe, ovaj prirodni preparat je vrlo efikasan u uklanjanju bradavica na rukama, a to je upravo ono što tražite.

Kada koristite staroplaninski melem za bradavice, vaše ruke će se ponovo osećati glatko i čisto. Nema više neprijatnosti ili stida, već samo zdrave i lepe ruke koje možete pokazati svima.

Staroplaninski melem za bradavice iskustva:

Koristeći Staroplaninski melem za bradavice, rezultati su vidljivi već nakon dve nedelje korišćenja. Bradavice se smanjuju u veličini i postepeno atrofiraju, nestaju, a koža na tretiranom području postaje zdravija i glatka.

Mnogi korisnici su izrazili zadovoljstvo korišćenjem ovog melema i naglašavaju da je efekat primetan već nakon jednog tretmana. Staroplaninski melem je postao popularan među korisnicima koji traže prirodna rešenja za svoje zdravstvene probleme, jer se sastoji od samo najkvalitetnijih prirodnih sastojaka.Korisnicii koji su koristili ovaj melem izveštavaju o značajnom poboljšanju stanja kože i uklanjanju bradavica u kratkom vremenskom periodu. Osim toga, mnogi su zadovoljni što ovaj melem ne ostavlja ožiljke na koži kao druge metode uklanjanja bradavica, poput kriorazgradnje ili hirurškog uklanjanja.

Ukoliko imate problema sa bradavicama, Staroplaninski melem može biti idealno rešenje za vas. Pridružite se mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima širom sveta i rešite svoj problem na prirodan i efikasan način.

Za više informacija o bradavicama i HPV virusu, posetite Wikipediju: https://sr.wikipedia.org/wiki/Human_papiloma_virus

Uverite se sami u efikasnost ovog prirodnog preparata za tretman bradavica na rukama. Na slikama ispod teksta možete videti rezultate nakon samo dve nedelje korišćenja Staroplaniskog melema za bradavice.