Melem za Kurje Oko i Bradavice
Melem za Kurje Oko i Bradavice
Cena/Komad
1,140.00 RSD
Kol.

Uklonite bol i nelagodu uz Staroplaninski melem za kurije oko


Kurje oko je česta pojava koja može uzrokovati bol i narušiti estetiku stopala. Staroplaninski melem za kurje oko je prirodno rješenje koje može pomoći u borbi protiv ove neugodne pojave. Melem sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke poput macerata i ulja čuvarkuće (Sempervivum Tektorum), bršljana (Hedera Helix), divlje nane (Menta Piperita), prirodna celuloza vrbe kao i salicilne kiseline koji zajedno veoma uspešno I krajnje efikasno djeluju protiv HPV virusa.

 

Uklonite kurje oko bez ožiljaka

Staroplaninski melem za kurje oko je siguran za upotrebu i ne ostavlja ožiljke na koži kao druge metode uklanjanja kurjih očiju, poput kriorazgradnje azotom, laserom ili hirurškog uklanjanja. To znači da ga mogu koristiti ljudi svih dobi i tipova kože bez brige o eventualnim neželjenim posledicama

 

Iskustva korisnika

Mnogi korisnici su izrazili veliko zadovoljstvo korišćenjem ovog melema i naglašavaju da je efekat eliminacije bola primetan već nakon jednog tretmana tj mazanja. Uz pravilno korišćenje po priloženom uputstvu, tretman je krajnje efikasan, i problem sa Kurjim okom na prstima ili tabanu je rešen, garantovano

 

Najčešća pitanja

Suština ovog tretmana je u tome da se tretman Kurjeg oka mora sprovesti bez prekida, u kontinuitetu, tačno po priloženom uputstvu koje ćete dobiti uz proizvod. Uputstvo za upotrebu možete preuzeti i na linku u meniju ove stranice. Melem se nanosi u tankom sloju, na kurje oko i vrlo malo pored. Formira se film preko Kurjeg oka i neophodno je vreme da bi melem odradio svoj posao i ujedno eliminisao HPV virus. Voda, kvašenje, tuširanje i pranje, melemu ne smeta. Dakle, možete slobodno održavati ličnu higijenu ali obratite pažnju na mesta koja tretirate. Kad to kažemo, mislimo da prilikom održavanja lične higijene morate izbegavati trljanje tretiranih mesta na koži sundjerom, rukom i sl. Možete slobodno prati tretirana mesta ali pažljivo.

Ukoliko prilikom uklanjanja odstranite i koren kurjeg oka, onda se na tom mestu, Kurje oko sigurno neće vratiti. Dakle, obratite pažnju da ukoliko ostane mala crna tačka na bolnom mestu, onda je to koren Kurjeg oka koje je ostao u telu, napravite pauzu od sedam dana i ponovite tretman u celosti. U vezi s tim moramo napomenuti da preko 95% svetske populacije u sebi poseduje HPV virus a do pojave virusa na koži dolazi usled dejstva raznih faktora kao što su:

 • pad imuniteta organizma (postoperativna stanja kao i opšta oslabljenost organizma usled dejstva bolesti ili drugih faktora)
 • spoljno mehaničko dejstvo (pritisak tesne i neudobne obuće kao i nošenje obuće od neprirodnih materijala)
 • spoljna izloženost virusu (mokre ivice bazena za kupanje, dodir sa svežim mesom zaraženih životinja kojima su naročito izloženi mesari i radnici u klaničnoj industriji)
 • prenošenje sa jednog na drugo mesto na koži kod iste osobe (autoinakulacija), prilikom brijanja, brisanja kože peškirom, prenos virusa vešom i sl.
 • prenošenje dodirom sa osobe na osobu.

Dakle, naš melem trajno uklanja HPV virus sa tretiranog mesta na telu! Recidiv se može ali i ne mora pojaviti na nekom drugom mestu, ali, ukoliko se tretman pravilno sprovede, po priloženom uputstvu, do pojave recidiva neće doći.

Najvažnija stvar kod upotrebe Staroplaninskog Melema za Kurje oko i Bradavice, kao što smo već spomenuli, je to da melem nije kozmetičko već jako, agresivno, prirodno sredstvo za veoma efikasno i brzo uklanjanje virusnih promena na koži koje su nastale usled dejstva Humanog Papiloma Visrusa (HPV virus). Dakle, obratiti pažnju na sledeće:

 • Tretirati samo mesta koja su inficirana virusom i vrlo malo pored.
 • Izbegavati dodir sa očima. Ukoliko se to desi, isprati oko mlazom hladne vode i potražiti pomoć lekara.
 • Ukoliko prilikom nanošenja dodje do jakog pečenja, bola i jakog crvenila odmah prekinuti tretman, melem skinuti sa kože i mesto tretirati hidratantnom kremom. Kod nekih osoba je koža isuviše osetljiva tako da se u tom slučaju ne preporučuje korišćenje.
 • Zabranjena je upotreba preparata kod osoba koje boluju od šećerne bolesti (Diabetes Mellitus). Ovo je iz tog razloga što se pomenuta bolest izmedu ostalog manifestuje i problemima sa poremećajem cirkulacije i eventualne pojave gangrene prstiju na nogama pa se upotreba našeg preparata u takvim slučajevima kontraindikuje. Takodje kod osoba sa poremećajem u cirkulaciji donjih ekstremiteta iz istih razloga kao i kod šećerne bolesti.
 • Kod osoba ispod 6 godina starosti. Nije preporučljivo tretiranje mlade dečije kože naročito na licu, ili tretman sprovoditi pažljivo uz obavezno prisustvo roditelja.
 • Zabranjena je upotreba preparata kod trudnica. Nema podataka kako pomenuti sastojci mogu delovati na razvoj ploda u trudnoći te zbog preventivnih razloga ne preporučujemo trudnicama tretman.

Staroplaniski Melem za Kurje Oko i Bradavice

I na kraju ono što je najvažnije je to da pre upotrebe melema o neželjenim reakcijama na preparat, obavezno se konsultovati sa Vašim lekarom ili farmaceutom!

Ostale napomene:

 • Rok trajanja 12 meseci od datuma otvaranja bočice.
 • Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu. Zapaljivo, sadrži organske rastvarače.
 • Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece.
 • Pakovanje melema: Staklena bočica 15 ml.
 • Cena za tržište Srbije: =990,00 din.
 • PDV je uračunat u cenu.

Način kupovine:

 • Isporuka brzom poštom, plaćanje pouzećem. Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu i iznose =300,00 DIN. Rok dostave 1-2 radna dana.
 • Kupovina u bolje snabdevenim apotekama. Spisak prodajnih mesta pogledajte ovde.
 • Za kupovinu iz inostranstva posetite Englesku ili Nemačku verziju našeg sajta, popunite porudžbenicu i ujedno izvršite plaćanje kreditnom karticom ili PayPal-om. Rok isporuke je 7-9 radnih dana. 

Staroplaninski melem za kurije oko, pre i posle

Koristeći Staroplaninski melem za kurije oko, rezultati su vidljivi već nakon dve nedelje korišćenja. Kurije oko se smanjuje u veličini i postepeno atrofira, nestaje, a koža na tretiranom području postaje zdravija i glatka.

Mnogi korisnici su izrazili zadovoljstvo korišćenjem ovog melema i naglašavaju da je efekat primetan već nakon jednog tretmana. Staroplaninski melem je postao popularan među korisnicima koji traže prirodna rešenja za svoje zdravstvene probleme, jer se sastoji od samo najkvalitetnijih prirodnih sastojaka.Korisnicii koji su koristili ovaj melem izveštavaju o značajnom poboljšanju stanja kože i uklanjanju kurijeg oka u kratkom vremenskom periodu. Osim toga, mnogi su zadovoljni što ovaj melem ne ostavlja ožiljke na koži kao druge metode uklanjanja, poput kriorazgradnje ili hirurškog uklanjanja.

Ukoliko imate problema sa kurijim okom, Staroplaninski melem može biti idealno rešenje za vas. Pridružite se mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima širom sveta i rešite svoj problem na prirodan i efikasan način.

Za više informacija o bradavicama i HPV virusu, posetite Wikipediju: https://sr.wikipedia.org/wiki/Human_papiloma_virus

Uverite se sami u efikasnost ovog prirodnog preparata za tretman bradavica na rukama. Na slikama ispod teksta možete videti rezultate nakon samo dve nedelje korišćenja Staroplaniskog melema za bradavice.