Blog

Ocena korisnika:  5 / 5

Trenutno ne postoji određeni lek ili terapija koja može sprečiti infekciju humanim papilloma virusom - HPV, tako da lečenje ide u pravcu uklanjanja posledica infekcije a to se odnosi na uklanjanje lezija, virusnih promena na koži koje su uzrokovane dejstvom HPV-a. Uklanjanje polnih bradavica iliti Kondiloma, bilo kojom metodom, ne uklanja prisustvo virusa u organizmu, niti pak njegovo širenje tako da je pojava recidiva očekivana. Niti jedan lek niti metoda koja se koristi za uklanjanje polnih bradavica nije savršena niti pak superiornija u odnosu na ostale. Najbolji način za zaštitu od HPV infekcija jeste uzdržanost tj. apstinencija od seksualnih aktivnosti(!?). Osoba koja u životu ima seksualnu aktivnost samo sa jednim partnerom može se inficirati HPV virusom isključivo ako je njen partner imao predhodne seksualne partnere. Čak i upotreba kondoma je neizvesna pri zaštiti od od infekcije ali studije pokazuju da korisnici kondoma imaju smanjenu stopu pojave raka grlića materice.

Znaci i simptomi infekcije virusom su identični kako kod osoba ženskog pola tako i kod muškaraca, stom razlikom da se kod muškaraca javljaju češće nego kod žena. Polne bradavice kod žena se mogu javiti u vidu plikova i grozdova na ano genitalnoj regiji. Mali plikovi i izrasline se mogu javiti duboko unatar vagine zbog čega je PAPA test (papa-nikolau test) neophodan za žene svih uzrastakako bi se izbegle eventualne komplikacije koje mogu nastati ako se bolest ne leči pravilno i neblagovremeno.

Staroplaninski melem uspešno uklanja Polne Bradavice iliti Kondilome. Zbog prisustva prirodnih organskih rastvarača koji su neophodan sastojak preparata ne preporučuje se tretiranje polnih bradavica koje su locirane na sluzokoži kod žena, unutar vagine kao i u usnoj duplji. To je iz razloga zato što organski rastvarači mogu oštetiti sluzokožu i mogu se javiti problemi u vidu oštećenja, pečenja i svraba. Iz tog razloga lečenje se preporučuje isključivo ukoliko su kondilome locirane na koži sa spoljne strane genitalne regije. U tom slučaju tretman je uspešan i u velikom broju slučajeva tretiranjem spoljnih kondiloma dolazi do povlačenja i unutrašnjih.

Važno je napomenuti da je imunitet organizma presudan na pojavu virusa na površini kože. Zbog toga je veoma važno da upotrebom bilo kojeg tretmana u uklanjanju polnih bradavica treba obratiti pažnju na imunitet organizma kao i na zdrav način života.

Korpa

Vaša korpa je prazna

Zašto koristiti Staroplaninski Melem?

  • 100% Prirodni proizvodi
  • Duga tradicija. Pravljeni po receptima gorštaka
  • Terapija je bezbolna i krajnje efikasna
  • Bez iritacija i oštećenja zdravog tkiva
  • Nema potrebe za flasterima i zavojima za vreme terapije
  • Ne napada zdravo tkivo i novoformiranu potkožicu

Ko i Gde ?

Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu Tomislava Varagića iz Pirota.

Trenutno prisutnih:

Ko je na mreži: 211 gostiju i nema prijavljenih članova

Garancija

Ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim proizvodom, mi vam ovim putem garantujemo povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije.