Blog

Ocena korisnika:  5 / 5

Salicilna kiselina je u većini slučajeva glavni sastojak preparata koji se koriste za lečenje i tretman virusnih promena na koži koje su posledica dejstva HPV virusa. Kao jak keratolitik, Salicilna kiselina ima veoma veliku primenu u uklanjanju virusnih bradavica kao i za kurje oko na stopalu. To je supstanca koja se dobija iz biljaka i ima brojnu medicinsku i kozmetičku upotrebu. Koristi se u raznim oblicima za proizvodnju i drugih lekova a najpoznatiji je svakako Aspirin

Kada se pacijent obrati lekaru za pomoć gde su bolovi u stopalima neizdrživi (kurje oko na stopalu) ili kada je baradavica na ruci u pitanju, preporuka lekara je obično preparat koji sadrži u sebi Salicilnu kiselinu. Na tržištu se mogu naći dosta preparata koji u sebi sadrže Salicilnu kiselinu, medjutim naša je topla preporuka Staroplaninski melem za Kurje oko i Bradavice. Ovo je preparat koji se pokazao kao veoma uspešan u uklanjanju Kurjeg oka i Bradavica. Iskreno ga preporučujemo. Kao što i samo njegovo ime kaže to je isti preparat koji se koristi u tretmanu i jedne i druge virusne promene na koži. HPV virus je isti uzročnik koji je zaslužan za pojavu i Kurjeg oka i Bradavica tako da kupovinom Staroplaninskog melema možete rešiti oba problema ukoliko ih posedujete.

Više o Staroplaninskom Melemu za Kurje oko I Bradavice kliknite OVDE !

Osnovna razlika je u tome što je koža na tabanima i stopalu deblja i tvrdja za razliku od ostatka tela tako da je potrebno malo više vremena za tretman kurjeg oka u odnosu na bradavice na rukama i telu. Dakle svi proizvodi koji u sebi sadrže salicilnu kiselinu, a koji se koriste za uklanjanje Kurjeg oka i Bradavica, imaju apsolutno isti efekat na obe kožne, virusne promene.

Korpa

Vaša korpa je prazna

Zašto koristiti Staroplaninski Melem?

  • 100% Prirodni proizvodi
  • Duga tradicija. Pravljeni po receptima gorštaka
  • Terapija je bezbolna i krajnje efikasna
  • Bez iritacija i oštećenja zdravog tkiva
  • Nema potrebe za flasterima i zavojima za vreme terapije
  • Ne napada zdravo tkivo i novoformiranu potkožicu

Ko i Gde ?

Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu Tomislava Varagića iz Pirota.

Trenutno prisutnih:

Ko je na mreži: 126 gostiju i nema prijavljenih članova

Garancija

Ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim proizvodom, mi vam ovim putem garantujemo povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije.